0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

DRAGAN RADOJIČIĆ: Očekuje nas vrlo teška utakmica u Lučanima!

Objavljeno: 13.08.22 u 12:07

Fudbaleri Radnika iz Surdulice gostuju Mladosti u Lučanima u nedelju, 14. avgusta sa početkom u 19 časova, a njihov trener, Dragan Radojičić na konferenciji za štampu istakao je da ima velika očekivanja pred ovaj meč.

„Sigurno da posle pune radne nedelje očekujem od ekipe da reaguje na pravi način.
Očekivanja pred ovu utakmicu jesu velika i sigurno je da su i Lučanima preko potrebni bodovi jer se i oni nalaze u istoj situaciji kao i mi i da će na svom terenu tražiti pobedu. Međutim, očekujem od svojih momaka da izađu u onom izdanju kako su trenirali ovih nedelju dana. Zaista sam zadovoljan.“ započeo je šef stručnog štaba Radnika, a zatim se osvrnuo na probleme koje su zadesile njegov tim.

„Na drugoj strani imamo kadrovskih problema, ne možemo da sastavimo tim na najbolji mogući način. Imali smo problema sa povredama i nismo bili u punom pogonu. Na treningu smo imali svega sedamnaest, osamnaest igrača. Međutim, to ne umanjuje značaj ostalih igrača koji su i spremni i orni, i siguran sam motivisani da naprave pravi rezultat u Lučanima. Daćemo svoj maksimum da vidimo koliki je i taj naš maksimum u ovom momentu dok se ne kompletiramo. Zaista nam to predstavlja problem u organizaciji igre, predstavlja problem u nekim varijantama koje sam želeo da uigram, i tu sam bio sputan, međutim, ono što smo pripremali sa momcima sa kojima raspolažemo to ćemo pokusati da sprovedemo u delo i nadam se da će nam to dati pozitivan rezultat u Lučanima.“ bio je jasan Radojičić, a onda se osvrnuo na očekivanja.

„Očekuje nas vrlo teška utakmica, zaista, Lučani su igrali jako dobro kad im je bila potrebna pobeda, ali mi moramo da gledamo sebe i gde se trenutno nalazimo. Propustili smo dosta u ovom toku prvenstva, sigurno je da smo ispustili i pobedu u prethodnoj utakmici. Moramo da napavimo negde brejk i da krenemo za sad ka sredini tabele ili beg sa dna. To nam je zadatak i želim sa ekipom da se izvučem sa ovog mesta na kojem se trenutno nalazimo“ bio je jasan Dragan Radojičić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter