0
Evropske lige

Dragan Stojkovic Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 2nd leg Radnicki Nis - Gzira Nis Serbia Srbija, 28.07.2022 foto: Starsport.rs ©

DA LI ĆE PIKSI PREDVIDETI SPEKTAKULARAN TRANSFER SRBINA: Možda bih trebao da kupim kuću u Torinu!

Objavljeno: 13.08.22 u 13:58

Srećan je zbog Kostića.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, u razgovoru za italijanski Tutospor, pored reprezentacije, dotakao se i raznih drugih tema. Prvo je pričao o Filipu Kostiću, koji je u petak potpisao ugovor sa Juventusom.

– Često ću prolaziti kroz Italiju, najviše kroz Torino. Možda bih trebalo da kupim kuću ovde. Divno je videti toliko mojih igrača ovde u jednoj od najjačih liga na svetu, počeo je Piksi i dodao:

head coach Dragan Stojkovic Piksi
Fudbal-Fudbalski Savez Srbije-Press Konferencija za medije
Stara Pazova, 01.06.2022.
foto: Starsport.rs ©

– Veoma sam srećan zbog Filipa. Pre nekoliko meseci mi je rekao da čeka Juventus i srećan sam što je ispunio svoju želju. On je dosta napredovao u poslednje dve ili tri godine i zaslužio je šansu u vrhunskom klubu. On je kao Frećarosa (najbrži italijanski voz, ili u prevodu crvena strela).

Dušan Vlahović, uz sebe će imati dva fantastična asistenta, Di Mariju i sada Kostića, a Piksi smatra da će mladi napadač nastaviti da daje golove.

– Svaki napadač na svetu, ne samo Dušan voleo bi da ima dva asistenta kao što su Kostić i Di Marija. Ne brinem se za njega, samo da bude zdrav. Uvek je davao golove i nastaviće to da radi. Mnogo će postići u Juventusu, a nadam se i u Kataru. Želeli bismo da postanemo favoriti iz senke na Svetskom prvenstvu.

Za sam kraj, selektor Srbije je pričao i o Sergeju Milinkoviću Saviću, za koga je dobio pitanje o tome da li bi se snašao u Juventusu.

– On u Juveu? Nikad ne reci nikad. Mislim da je Sergej idealan za Juventusov vezni red. On je vrhunski igrač i bio bi veliko pojačanje za svaki tim, zaključio je Dragan Stojković Piksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter