1
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Starsport

ČOVIĆ SE DOGOVORIO SA TEODOSIĆEM: Onda se umešao Zaneti!

Objavljeno: 13.08.22 u 10:19

Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, gostovao je u jutarnjem programu na Pinku i otkrio da je Teodosić bio na pragu potpisa za crveno-bele, ali se umešao predsednik Virtusa.

Poznato je da je Teodosić veliki navijač Zvezde i da se gotovo svaki prelazni rok dovodi u vezu sa svojim voljenim klubom, ali njegov dečački san nikako da se ostvari… Ovoga puta bilo je najrealnije, čak je Čović istakao da se sve dogovorio sa popularnim Teom, ali prepreka na putu bio je Masimo Zaneti, predsednik Virtus Bolonje.

– Ja sam sa Teom imao nekoliko razgovora ovog leta, i to da kažem, oko prelaska u Zvezdu, sve smo se dogovorili, i jedino se nismo dogovorili sa Virtusom koji nije hteo da pristane ni na ne znam kakvo obeštećenje. Predsednik Virtusa je rekao drage volje bih ga pustio sad odmah, ali ne znam koje pare da mi date, ja to ne smem da uradim, jer mi to ugrožava klub, jer su navijači vezani za Teodosića – rekao je Čović i srušio san zvezdašima.

0
0

1 Komentara

  1. Moka za njega reče: đubre valjevsko, Kari ga pomnoži sa 0, kaže čaršija dobar igrač, loš čovek, a i šta će nam penzioner. Napred Zvezdo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter