0
Fudbal

Foto: MerkurXtip

XTIP FANTAZI: Najava i saveti za 2. kolo!

Objavljeno: 12.08.22 u 11:49

Početak 2. kola u takozvanom “lanč tajmu“ je na Vila Parku gde Džerardova ekipa dočekuje desetkovani Everton.


Povrede Godfrija i Mine protiv Celzija ne obećavaju da će “karamele“ sačuvati mrežu, pa se Bajli nameće kao dobra opcija. Granica je 4.5 i kvota na plus 2.7.

Jedna od pet utakmica koje počinju u 16h je u Londonu gde Arsenal dočekuje “lisice“. Videli smo u prošlom kolu koliko Lester ima problema sa odbranom, Vard je ušao u Šmajhelove rukavice što sigurno nije lak zadatak, Rikardo je van stroja do Februara, talentovani Džastin je dobar deo prošle sezone bio povredjen i trebaće mu vremena da zaigra na očekivanom nivou. Sve ukazuje na to da bi Arsenal mogao da napravi ozbiljne probleme Lesterovoj odbrani, stoga su Žesus i Martineli dobre opcije. Nećete pogrešiti ni sa Zinčenkom koji je u prošlom kolu zabeležio asistenciju i igrao veoma ofanzivno.

Na Etihadu se očekuje rapsodija golova, jer popularnim “gradjanima“ gostuje Bornmut. Verovatno će pola fantazi menadžera staviti kapitensku traku oko ruke Halandu i slažemo se da tu nema greške, pogotovo što smo se prošlo kolo uverili da je Norvežanin zadužen i za penale. Kvota u MerkurXtip-u je 1.85 na plus, a granica 6.5. Dupla odbrana Sitija nam deluje kao odlična opcija, jer se kod Gvardiole nikad ne zna ko će početi u sredini terena. Dias i Cancelo bi trebali da su sigurni starteri.

Fulam gostuje u Vulverhemptonu kod uvek nezgodnih Vulvsa, čiji će napad predvoditi Hwang, a najbliži njemu biće naš pik Neto, zajedno sa Podensom. ‘‘Vukovi“ su kompaktna ekipa koja ima glavu i rep, u timu se tačno zna ko šta radi, stoga očekujemo da Pedro Neto radi ono što najbolje zna, a to je učestvovanje u golovima, kojih verujemo da će biti u mreži Fulama.

Ne možemo da se ne osvrnemo na Londonski derbi, koji se igra u nedelju. Čelsi na svom Stamford Bridžu dočekuje Totenhem. Obe ekipe ulaze u dobrom raspoloženju posle pobeda u prvom kolu. Zvuči neverovatno da je Totenhem postigao 4 gola, a Kejn nikakvog učinka nije imao, Son sa samo jednom asistencijom većinu bodova su odneli Kuluševski i Emerson Rojal. Celsi u sigurno ubedljivo najdosadnijoj utakmici 1. kola, uspeo da savlada Everton i pokupi sva 3 boda. Ne sumnjamo da će “plavci“ ovaj put odigrati dosta zanimljiviju utakmicu, sigurno će im i protivnik pomoći u tome, jer deluje da će Konte ove sezone igrati zanimljiv fudbal.

Kolo zatvara Liverpul kući sa Kristal Palasom. Glavna dilema ove sezone oko izbora kapitena biće između Salaha i Halanda. Za koga god se odlučite ne biste trebali pogrešiti. Salahu dajemo malu prednost, jer se vodi kao sredina i sigurno će igrati 90 minuta, tj. nije mu trener Pep Gvardiola. Granica je 6.5 i kvota na plus 1.7. MerkurXtip je izbacio duel pomenute dvojice. Ukoliko imate odbranu “crvenih“, nikako je ne menjati, Trent ili Robertson su odlične opcije za predstojeće kolo, za hrabrije pokušati uklopiti obojicu u tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter