0
Odbojka

FOTO: OSS

SRBIJA LAKO SA KOMŠIJAMA: Pripreme za Svetsko prvenstvo teku odlično!

Objavljeno: 12.08.22 u 22:10

Sjajna partija naših momaka!

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigrala je danas prvu od dve prijateljske utakmice sa Bugarskom u okviru priprema za XX Svetsko prvenstvo 2022, koje se odigrava u Sloveniji i Poljskoj. Srbije je danas, u SC „Voždovac“ na Banjici savladala Bugarsku sa 3:0, po setovima 25:21, 26:24 i 30:28, posle 75 minuta igre. Treneri obe ekipe dogovorili su se da se odigra još dva seta iz kojih je Srbija ponovo izašla kao pobednika sa 25:21 i 15:11, posle 32 minuta igre.

FOTO: OSS

Srbija je u prva dva seta, i pored činjenice da je Bugarska bolje ušla u oba, uspela da izađe kao pobednik, najviše zahvaljujući sigurnom igrom u svim segmentima. Iako su izabrnici Igora Kolakovića u većem delu trećeg seta imali rezultatsku razliku, Bugari su uspeli da završnicu učine neizvesnom. Ipak, Srbija je bila dovoljno koncentrisana i uspela je da osvoji i treći set. U naredna dva seta, Srbija je ponovila igru iz celokupnog dela meča i zasluženo je došla do ubedljivog trijumfa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter