1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

PARTIZAN U PRVOM ŠEŠIRU LIGE KONFERENCIJE: Ako bude bolji od Hamruna!

Objavljeno: 12.08.22 u 10:14

Crno-beli su u crnoj seriji, na prvih 6 mečeva u svim takmičenja imaju samo jednu pobedu, 3 nerešene i 2 poraza.

Zbog toga Partizan mora da se trgne, da izbaci predstavnika Malte u plej-ofu za ulazak u LK i da gleda protivnike u grupi sa visine, jer će biti u prvom šeširu!

Ipak, treba biti oprezan iz razloga što je Hamrun napravio iznenađenje, izbacivši Levski iz Sofije nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a crno-beli izgledaju neprepoznatljivo u odnosu na prethodnu sezonu, kada su lako izlazili na kraj sa protivnicima poput Maltežana.

Dakle, Partizan dele dve utakmice od plasmana u Ligu konferencije, gde će biti u prvom šeširu i izbeći one najteže protivnike. Ako svi favoriti preskoče poslednji stepenik, u prvom šeširu će pored vicešampiona Srbije biti:
Viljareal (Španija), Bazel (Švajcarska), Slavija (Češka), Jang Bojs (Švajcarska), AZ Alkmar (Holandija), Bašakšehir (Turska) i Makabi Tel Aviv (Izrael).

Drugi je po imenima i jači, a mogao bi da izgleda ovako:
Vest Hem (Engleska), Kluž (Rumunija), Molde (Norveška), APOEL (Kipar), FCSB (Rumunija), Rapid (Austrija), Fjorentina (Italija) i Keln (Nemačka).

U trećem šeširu bi bili:
Hapoel Ber Ševa (Izrael), Apolon (Kipar), Slovan (Slovačka), Didelanž (Luksemburg), Žalgiris (Litvanija), Austrija Beč (Austrija), Omonija (Kipar) i Šamrok (Irska).

Poslednji četvrti šešir, prema projekciji, činili bi:
Linfild (Irska), Cirih (Švajcarska), Sivas (Turska), Dnjepar-1 (Ukrajina), Slovacko (Slovačka), Silkeborg (Danska), Škupi (Makedonija) i Pjunik (Jermenija).

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter