0
Domaći fudbal

FOTO. STARSPORT

OVE REČI ĆE PRIJATI ZVEZDAŠIMA: Stanković govorio o statusu povređenih pred Voždovac i Makabi! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.22 u 19:05

Crveno-beli sutra dočekuju ekipu Voždovca na svom stadionu, a veliki znak pitanja uoči ove utakmice stajao je iznad glave Aleksandra Pešića i Mirka Ivanića koji nisu putovali sa ekipom u Jerevan. O tome, ali i drugim stvarima, šef struke Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je za medije.

„Sigurno da će biti neka promena, ali ne mnogo, jer kada igraš na dva fronta ili tri, kad počne Kup Srbije, nije lako, s obzirom da idemo na pobedu u svakoj utakmici. Bitno je da se posle tih utakmica radi dobar oporavak, da se igrači što pre osveže i spreme za naredni meč. Mi imamo širok roster, uvek mogu da računam na adekvatne zamene. Opet ponavljam da svi dobro rade i da su svi spremni da igraju u bilo kojoj utakmici, kako prvenstvenoj, tako i u evropskoj“, istakao je Dejan Stanković, potom nastavio:

VI

„Nismo riskirali, osetili su blage probleme. Znamo šta nas čeka u narednom periodu i kolika je važnost utakmica. Imali smo taj luksuz da možemo sebi da dopustimo da u Jermeniju otputujemo bez Pešića i Ivanića. Oni su juče radili sa ekipom, radiće i danas i po završetku ovog treninga ćemo odlučiti da li će oni sutra nastupiti“.

Stanković se pričao i o statusu Ohija , koji je u drugom planu od starta sezone.

„Ohi je tu, radi. Uvek kada neko fali, kada ga nema, ne priča se o momcima koji igraju, daju golove i rade za tim, uvek se izvlači neko ko nije tu, čisto da bi se pitalo za zdravlje. Ohi je dobro i spreman je, tako da idemo dalje“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter