0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE I ILIEV: Ostavka moj izbor, želim van Srbije!

Objavljeno: 12.08.22 u 15:00

Partizan je prethodne večeri eliminisan od strane kiparskog AEK-a u trećoj rundi kvalifiakcija za Ligu Evrope. Crno-beli su odmah nakon meča smenili i trenera Iliju Stolicu, i doveli Savu Miloševića. Nedavno je klub napustio i Ivica Iliev, koji je govorio za Toto Juve.

Podneo sam ostavku pre nekoliko dana na funkciju sportskog direktora Partizana. To je bio moj izbor, posle sedam godina želim da se okušam u novoj avanturi van Srbije“, rekao je Iliev.

Ima velika očekivanja od Dušana Vlahovića u Juventusu.

Ovo će biti Dušanova sezona. U prošloj je nailazio na poteškoće, ali je to prirodno u dresu vrhunskog kluba. Uprkos svemu, učinak za Juventus je bio pozitivan. Pokazao je i u Torinu da je igrač ogromnog kvaliteta, što je nadoveštavao od malena, kao veoma talentovan“.

Srpski duo u Staroj dami može da napravi izuzetne rezultate.

Sviđa mi se način igre doskorašnjeg fudbalera Ajntrahta. Nametnuo se u Bundesligi, nimalo jednostavnoj sa stanovištva intenziteta i tehnike. Filip je brz, a njegovi centaršutevi savršeni za napadače. Di Marija i Kostić važe za neke od najboljih asistenata u evropskom fudbalu zbog čega Juve nije mogao da napravi bolji izbor za napadača kakav je Vlahović. Siguran sam da će Argentinac i Srbin svake sezone beležiti po 15 asistencija“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter