0
Domaći fudbal

Tomislav Sivic Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 2nd leg Radnicki Nis - Gzira Nis Serbia Srbija, 28.07.2022 foto: Starsport.rs ©

NOVA SMENA TRENERA U SUPERLIGI: Sivić je bivši – Radnički traži novog šefa stručnog štaba!

Objavljeno: 12.08.22 u 20:52

Očekivan potez nakon današnjeg poraza.

Trener niškog Radničkog – Tomislav Sivić podneo je ostavku nakon što je njegov tim poražen od Novog Pazara na domaćem terenu, rezultatom 1:3. Nakon meča, Sivić je rekao:

‘Do sada smo igrali nesrećne utakmice, ali sada to nije bio slučaj. Glave su nam došle skandalozne individualne greške, ne može kapiten da izgubi loptu na 20 metara kao što se desilo pre prvog gola. Drugi gol je bila još veća greška Tolordave, ko zna koja po redu, takav pas ne može da se daje sa dvojicom igrača na leđima. Ponovo smo sami sebi davali golove, igrali smo loše, po prvi put nisam video strast kod igrača.

FOTO: STARSPORT

Ja sam odgovoran, ove greške su previše, Radničkom je potrebno nešto mnogo jako da ga prodrma, ne bežim od odgovornosti jer trener je taj koji treba da odgovara i da ide. Da dođe neko ko će bolje da uradi. Ovo danas je bilo sramno i ja se stidim današnje igre, žao mi je niške publike. Čestitam Novom Pazaru na zasluženoj pobedi.’ 

Videćemo koga će Radnički angažovati kao njegovu zamenu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter