0
Domaći fudbal

Savo Milosevic Liga Evrope kvalifikacije UEFA Europa League first qualifying round football match between Partizan and RFS in Belgrade, Serbia on Aug. 27, 2020. 27. avgust Partizan won 1-0 foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

EVO KAKO JE TO IZGLEDALO POSLEDNJI PUT: „Nikad više raditi ovde“ i šutiranje mikrofona! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.22 u 13:54

Krajem avgusta 2020. godine igran je meč šestog kola Superlige Srbije kada je Vojvodina na svom stadionu savladala Partizan 3:2. Ključni momenat na meču je bilo isključenje Sejduba Sume koji je kao u američkom rvanju imao takozvani „elbow drop“ na Drinčića. Nakon toga je isključen i Savo, koji je neposredno nakon meča rekao sledeće.

Nisam u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana. Ali nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: Ići odavde i nikad više ne raditi ovde”, tvrdio je tada Milošević za Sportklub.

Ipak, nepune dve godine nakon toga, naš proslavljeni napadač se najverovatnije vraća u Humsku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter