5
Evrokupovi

Milos Vazura (L) and head coach Ilija Stolica Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VAZURA I VUČELIĆ NA UDARU GROBARA: Uprava Partizana na meti celog stadiona! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.22 u 22:00

Partizan dočekuje AEK iz Larnake u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pa mora da nadoknadi zaostatak od jednog gola jer su na Kipru poraženi rezultatom 2:1.

Ipak, osim utakmice, događaj u Humskoj obeležavaju i konstantna vređanja uprave, najviše Miloša Vazure i Milorada Vučelića koji su izgleda etiketirani kao glavni krivci za stanje u Partizanu.

0
0

5 Komentara

  1. Za generalnog direktora Udovicica a za sportskog direktora Savu Milosevica. Miroslav Djukic da bude trener, verujem da bi prihvatio pod korektnim uslovima! Sazvati hitno Skupstinu, na njoj da i Vazura i Vucelic podnesu ostavke, a odmah da to javno kazu i da pripreme Skupstinu a da postave Djukica pod hitno!
    Jednostavno, dva celnika moraju ici, niposto dozvoliti im da izvrdaju i opstanu na celu Kluba! Savo je izuzetan organizator i naravno, sjajan fudbalski funkcioner,on bi mogao da pokrene revolucionarne stvari u Klubu. Nema razloga da ne pristane, Partizan je njegov klub. Udovicic kao pravnik i bivsi slavni sportista, sadasnji ministar sporta, logicno resenje za Predsednika!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter