3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ULTIMATUM TRENERU PARTIZANA: Ili pobeda ili momentalni otkaz za Stolicu!

Objavljeno: 11.08.22 u 16:12

Ilija Stolica je neslavno počeo ovu sezonu jer je pod njegovim vođstvom Partizan zabeležio jedan od najlošijih startova sezone u istoriji slavnog kluba iz Humske. Naime crno-beli su u uvodnih mesec i po dana sezone upisali svega jedan trijumf i to na gostovanju Javoru, a od tada ima dva poraza i dva remija.

Jedan od poraza se desio pre sedam dana na Kipru, od večerašnjeg rivala AEK-a, a kako je ulazak u Ligu Evrope imperativ za Partizan, pred šefa struke viceprvaka Srbije je stavljen ultimatum kako javlja Sportal, a to je ili pobeda ili odlazak sa mesta glavnog trenera.

Bilo kako bilo, sve će se znati večeras oko sat vremena pre ponoći, jer u Beogradu je potreban trijumf od dva ili više golova razlike kako bi se doigravanje za drugo po snazi evropsko takmičenje izborilo.

0
0

3 Komentara

  1. Uprava je kao prvo katastrofa,sa takvom njihovom politikom svako u srbiji moze biti u upravi.jedino sto znaju je da prodaju decu i da pare nestanu….kada ce vise da budu izbori i da kandidat za predsednika iznese sta planira i koliko novca ulazi zajedno sa njim u klub nemamo ni sponzora nemamo nista imamo gostovanja vucelica po raznim rezimskim medijima gde je on ekspert za rat u ukrajini veceras cu prvi put navijati protiv naseg partizana da vidimo moralnu obavezu vucelica i vazure mada neverujem da imaju obraz da se odreknu primanja iz humske………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter