0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@fctwente

TVENTE PREJAK ZA ČUKARIČKI: Gol za nadu na startu, ali Brđani nisu mogli protiv jačeg rivala! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.22 u 20:51

Fudbaleri Čukaričkog gostovali su holandskom Tventeu u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, ali su ipak posle 180 minuta poraženi ukupnim reultatom 7:2, a semafor je nakon kraja drugog meča imao natpis 4:1. Tim sa Banovog brda u meč je ušao sa dva gola zaostatka, jer su na Stadionu Partizana poraženi od današnjeg rivala rezultatom 1:3.

Brđani su sjajno otvorili meč, odlična duga lopta Roganovića stigla je na bok do Adžića koji je pokazao kvalitet i odličnu završnicu te matirao golmana domaćih. Par minuta kasnije je i Badamosi imao odličan solo-prodor, ali ipak Unerstal bio dobro postavljen i zaustavio udarac krilnog napadača Brđana.

Kada je delovalo da Čuka i može da bude konkuretna, uz prednost i više od igre, jedan jako loš centaršut Tventea je usledio i umesto rutinskog čišćenja Badamosi je promašio celu loptu koja je došla do kapitena Prepera, pa je on poravnjao rezultat. Od tog momenta su se gosti potpuno raspali, zaista je lako domaćin dolazio do kaznenog prostora, pa su naposletku posle par solidnih prilika došli i do prednosti preko Flapa, koji je neshvatljivo ostao sam u kaznenom prostoru.

U nastavku je Čuka malo živnula ulaskom Đorđa Ivanovića, koji je na startu drugog dela imao sjajan udarac sa ivice šesnaesterca, ali sjajno je reagovao golman gostiju. Do kraja meča pokušao je naš tim da smanji zaostatak, ali je to Tvente kaznio golom Kristosa Colisa koji je u samoj završnici rešio sve dileme, da bi isti igrač i postavio konačni rezultat u nadoknadi vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter