0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

PREDSEDNIK BEŠIKTAŠA: Čuo sam da je Ljajić otišao za 200 hiljada evra, kako se to dogodilo?! (FOTO)

Objavljeno: 11.08.22 u 22:01

U poslednjih nekolika dana, Srbijom kruži vest da bi Adem Ljajić mogao da se vrati u Partizan, međutim, predsednik Bešiktaša Ahmet Nur Čebi ima drugačije informacije.

Istakao je Čebi da je Bešiktaš imao mnogo problema sa bivšim reprezentativcem Srbije, koji prošle sezone nije odigrao nijedan meč za turskog velikana.

Adem Ljajić je dobio svoj novac. Nije radio. Nije hteo trenere. Rekli smo mu: ‘Traži mesto za sebe’. Rekao je: ‘Neću da idem’. Dobio je 3.75 miliona evra, sa porezom pet miliona. Troškovi za četiri sezone su 30 miliona evra“ počeo je Čebi, a onda izneo informaciju gde će Ljajić nastaviti karijeru.

„Čuo sam da je Ljajić otišao u Bodrumspor za 200 hiljada evra. Kako se to dogodilo?“ u neverici se pitao predsednik Bešiktaša.

Ako je suditi po informaciji koju ima Ahmet Nur Čebi, ništa od povratka Adema u Partizan, bar što se letnjeg prelaznog roka tiče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter