2
Domaći fudbal

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers Srbija v Ukrajina Adem Ljajic Beograd, 17.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OGROMNA BOMBA U PARTIZANU: Crno-beli žele Adema Ljajića i već su preduzeli određene poteze!

Objavljeno: 11.08.22 u 10:51

Bilo bi to neverovatno pojačanje.

Nakon zaista lošeg starta sezone, uprava Partizana odlučila je da reaguje, a prema saznanjima Telegrafa, crno-beli žele da dovedu Adema Ljajića. Tridesetogodišnji fudbaler je jedan od najvećih talenata koji je izašao iz Partizanove škole, a ukoliko se ambicije poklope, on bi lako mogao da se vrati u Humsku.

Ono što ide u prilog srpskom vicešampionu jeste da je Ljajiću ugovor sa Bešiktašom istekao 1. jula i da bi među crno-bele došao kao slobodan igrač. Pred sam start ovog prelaznog roka, Partizan je želeo da dovede pojačanje na poziciji ofanzivnog veznog, ali im cena na tržištu pojedinih igrača za koje su bili zainteresovani, nije odgovarala.

Fudbal, Jelen Super liga, sezona 2009/2010.Partizan Vs. Napredak (Krusevac).Adem Ljajic.Beograd, 31.10.2009..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pošto je trenutno Bibras Natho jedini fudbaler koji pokriva poziciju ofanzivnog veznog, crno-beli su uvideli da u tim godinama, Izraelac jednostavno ne može da iznese taj teret sam. Obzirom da je broj stranac u ekipi sada popunjen, Partizan je morao da se okrene domaćim igračima, a Ljajić se nametnuo kao idealno rešenje.

Pomenuti portal takođe saznaje da su razgovori u toku i da teku u dobrom smeru, ali da treba imati u vidu i da Ljajić ima druge ponude, pre svega od Al Nasra iz Saudijske Arabije, koji je spreman da ponudi više novca.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter