1
Evroliga

FOTO: Youtube/Screenshot

MOŽE LI PARTIZAN DA IH NADMAŠI: Makabi rasprodao ogroman broj sezonskih karata!

Objavljeno: 11.08.22 u 11:34

Verni su svom klubu.

Pored Beograda, jedan od najboljih atmosfera u Evroligi pravi se u Izraelu, kada svoje utakmice igra Makabi iz Tel Aviva. Njhova hala, često je napunjena do poslednjeg mesta, a i ove godine, jedan od velikana evropske košarke, saopštio je da je prodao sve sezonske karte koje su puštene u prodaju.

U pitanju je 10.000 ulaznica, a kada uzmemo u obzir da je kapacitet dvorane Menora Mivtačim oko 10.400 mesta, ovaj podatak je još značajniji.

Makabi je pred ovu godinu sastavio jak tim, a u Izrael su stigli: Vejd Boldin, Lorenco Braun, Ostin Holins, Darun Hiliard, Džarel Martin, Aleks Pojtres i Džoš Nibo.

Ove godine, u Evroligu se vraća i beogradski Partizan, koji će u ponedeljak pustiti sezonske karte u prodaju. Kako je ranije najavljeno, biće to rekordan broj sezonskih ulaznica, jer će crno-beli sve domaće mečeve igrati u Štark Areni.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter