0
Tenis

Olympic games London 2012.Tennis tournament.Woman's tennis final.Serena Williams USA v Maria Sharapova RUS.from left, Maria Sharapova Serena Williams and Victoria Azarenka during national anthem.London, 04.08.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

JEDNA OD NAJBOLJIH TENISERSKI U ISTORIJI USKORO ZAVRŠAVA KARIJERU: Bilo je zadovoljstvo igrati pred vama! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.22 u 10:24

Penzija je sve bliža i bliža.

Nekadašnja prva teniserka sveta Serena Vilijams, završila je svoje učešće na turniru u Torontu. Ona je u drugom kolu poražena od Belinde Benčić sa 2:0, a bio je to njen posledni meč u Kanadi, gde su joj domaćini priredili dostojan oproštaj.

Serena je nakon meča dobila dres Toronto Reptorsa – NBA ekipe, kao i dres NHL tima Mepl Lifsa, za sebe i svoju ćerku Olimpiju.

– Volim da igram ovde, uvek mi je bilo prijatno na ovom terenu. Volela bih da sam odigrala bolje ove večeri, ali i Belinda je bila zaista dobra. Bilo je ovo interesantnih 24 časa. Kao što sam i rekla u tom članku, užasna sam kada se rastajem. Ipak, zbogom svima. Bilo je zadovoljstvo igrati pred vama svih ovih godina, istakla je Serena Vilijams.

Prema trenutnim očekivanjima, Serena će do kraja karijere odigrati turnire u Sinsinatiju, kao i US open, poslednji Grend slem u sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter