0
Evropske lige

FOTO: Twitter/juventusfcen

FILIP KOSTIĆ STIGAO U TORINO: Juventus objavio prve fotografije – Srbin je spreman za akciju! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.22 u 11:50

Može li srpski fudbaler da opravda sva očekivanja?

Filip Kostić je sleteo u Italiju i uskoro će se priključiti svojim novim saigračima u Juventusu. Italijanski klub je na svom Tviter profilu objavio snimak samog Kostićevog dolaska, kao i prve fotografije u Torinu.

Saga oko transfera srpskog reprezentativca je trajala dugo, nije se znalo da li će ostati u Frankfurtu ili će promeniti sredinu. Pored Juventusa za njegove usluge bio je zainteresovan i Vest Hem, koji je poslao nekoliko zvaničnih ponuda, ali je Kostić odlučio da pređe u Seriju A.

Detalji njegovog ugovora još uvek nisu poznati, a Juventus je za transfer izdvojio oko 16 miliona evra. Kostić će u Juventusu igrati zajedno sa još jednim srpskim reprezentativcem – Dušanom Vlahovićem, koji je zimus stigao iz Fiorentine.

Što se tiče Ajntrahta, Kostić je za njih odigrao 172 meča, dok je upisao 33 pogotka i 64 asistencije. Protekle godine, osvojio je i Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter