0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

EVO KADA I GDE MOŽETE GLEDATI PARTIZAN I ČUKARIČKI: Mečevi odluke za srpske klubove!

Objavljeno: 11.08.22 u 09:09

Veliki ispit i za jedne i za druge.

Fudbaleri Partizana nisu počeli novu sezonu kako su želeli. Loši rezultati u domaćem prvenstvu preneli su se i na kvalifikacije za Ligu konferencija, gde je srpski vicešampion oražen na Kipru protiv AEK-a iz Larnake sa 2:1.

FOTO: FK Partizan

Ipak, imaće ekipa Ilije Stolice vremena za popravni, pošto će večeras od 21 čas igrati revanš susret sa Kipranima. Prenos tog susreta, moći će da gleda čitava Srbija, a biće dostupan na 2 kanala, RTS-u 1 i Arena premium 1. Ako crno-beli prođu AEK, u plej-ofu za treće po kvalitetu evropsko takmičenje, sastaće se sa ukrajinskim Dnjeprom.

Sa druge strane, ekipa Čukaričkog u 3. kolu borbe za Ligu konferencija, igra sa holandskim Tveneteom. Kvalitet protivnika, Brđani su osetili u Beogradu u prvom duelu, kada su gosti slavili sa 1:3, ali daleko od toga da će se srpski tim predati.

Cukaricki’s Stefan Kovac Cukaricki – Twente, UEFA, Europa Conference League 4.8.2022. Aug. 4. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Čukarički će revanš protiv Tventea igrati od 19 časova, a kao i za crno-bele, prenos ove utakmice, biće emitovan na 2 kanala, ovog puta na RTS-u 2 i Arena sport premium 2. U slučaju da ekipa sa Banovog Brda prođe Tvente, u plej-ofu za Ligu konferencija čekaće ih Fiorentina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter