0
Evrobasket 2022

FOTO: YouTube/Printscreen

DVA RIVALA SRBIJE PORAŽENA: Jedan slavio! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.22 u 23:42

Turci ubedljivi, Grčka i Finska poraženi.

Reprezentacija Turske je u prijateljskom meču bila bolja id Ukrajine rezultatom 96:70, Grčka je poražena od Španije sa 87:80, dok je Finska bila slabija od Litvanije, a rezultat je glasio 87:52.

Da podsetimo, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ćemo se sastati sa Grčkom i Turskom, dok nam je Finska rival u grupi na predstojećem Eurobasketu.
Najefikasniji kod Turaka bili su Džedi Osman sa 17, Alperen Šengun sa 15, Furkan Korkmaz sa 14, Melih Mahmutoglu sa 11 i Sertač Šanli sa 10 poena. U sastavu nije bio Šejn Larkin.

Na meču između Španije i Grčke, nije bilo većih problema za Crvenu furiju koja je skoro čitav meč vodila dvocifrenom razlikom. Čini se da Grčka bez Janisa Adetokumba ne može mnogo.

Litvanija je pred svojima navijačima savladala selekciju Finske 87:52, a neverovatan je podatak da je domaći tim pred kraj prve četvrtine vodio 25:1!
Kod Finaca, koji su igrali bez Laurija Markanena, istakao se Oliver Enkamua sa 12 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter