0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@fctwente

ČUKARIČKI POVEO PA POTPUNO STAO: Tvente je ipak druga dimenzija! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.22 u 19:49

Fudbaleri Čukaričkog idu na noge holandskom Tventeu u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Tim sa Banovog brda ima dva gola zaostatka, jer su na Stadionu Partizana poraženi od današnjeg rivala rezultatom 1:3, pa na gostovanju moraju da jure ubedljivu pobedu.

Brđani su sjajno otvorili meč, odlična duga lopta Roganovića stigla je na bok do Adžića koji je pokazao kvalitet i odličnu završnicu te matirao golmana domaćih. Par minuta kasnije je i Badamosi imao odličan solo-prodor, ali ipak Unerstal bio dobro postavljen i zaustavio udarac krilnog napadača Brđana.

Kada je delovalo da Čuka i može da bude konkuretna, uz prednost i više od igre, jedan jako loš centaršut Tventea je usledio i umesto rutinskog čišćenja Badamosi je promašio celu loptu koja je došla do kapitena Prepera, pa je on poravnjao rezultat. Od tog momenta su se gosti potpuno raspali, zaista je lako domaćin dolazio do kaznenog prostora, pa su naposletku posle par solidnih prilika došli i do prednosti preko Flapa, koji je neshvatljivo ostao sam u kaznenom prostoru.

Još jedno celo poluvreme ima da se igra, ali teško je zaista verovati da srpski predstavnik može da promeni bilo šta jer je razlika u kvalitetu realno previše na strani domaćih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter