0
Ostali sportovi

Andrija Prlainovic i Milica Mandic Damir Mikec Proslava i docek olimpijaca ispred skupstine grada olimpiske igre 10.8.2021. foto: Srdjan Stevanovic / STARSPORT

SRBIJA ORGANIZUJE OPROŠTAJ SVOJIM HEROIJA: ‘Šestorica veličanstvenih’ se povlače iz reprezentacije!

Objavljeno: 10.08.22 u 12:21

Prelepa svečanost u najavi!

Vaterpolo savez Srbije će 20. avgusta na bazenu „25.maj Milan Gale Muškatirović“ u okviru turnira „Srbija 2022“ organizovati oproštajnu utakmicu za reprezentaciju šestorice igrača koji su sjajnim, teško ponovljivim karijerama, ostavili dubok trag u srpskom i svetskom vaterpolu, srpskom i svetskom sportu u celini.

FOTO: VSS

Biće to prilika da se Srbija na večeri „ŠESTORICA VELIČANSTVENIH“ još jednom zahvali Filipu Filipoviću, Andriji Prlainoviću, Dušku Pijetloviću, Gojku Pijetloviću, Milanu Aleksiću i Stefanu Mitroviću koji su, igrajući godinama za reprezentaciju, ostvarili nezaboravne brojne uspehe, osvojili sijaset medalja i svoja imena upisali zlatnim slovima u knjigu srpskog sporta.

Oproštaj će biti organizovan prvog dana turnira u 21 čas a rival će biti aktuelni svetski vicešampion Italija. Pre toga će se u 19 časova sastati Hrvatska i Francuska.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter