0
Evropske lige

FOTO: Starsport

PREDSEDNIK AJNTRAHTA RAZOČARAN ZBOG KOSTIĆEVOG ODLASKA: Uvek ću se sećati njegovog centaršuta!

Objavljeno: 10.08.22 u 19:43

Nažalost neće igrati meč Superkupa.

Srpski fudbaler Filip Kostić, odlučio je da nakon sjajnih igara u Ajntrahtu, sebe nagradi prelaskom u Juventus. Srbin nažalost neće igrati u meču Superkupa Evrope protiv Reala iz Madrida, a ptvi čovek nemačkog kluba, izrazito je razočaran zbog njegovog transfera.

Ako nekada budete imali priliku da igrate protiv Real Madrida u Superkupu, a ne protiv niželigaškog lokalnog rivala, pred 500 zemalja koje gledaju utakmicu i dobijate nagradu za najboljeg igrača Lige Evrope, onda biste tu trebalo da budete. Ako to ne uradite, onda na kraju dana shvatam koliko je čitav posao zbrkan, počeo je Peter Fišer.

Ipak, na kraju je ipao sjajne reči za srpskog reprezentativca, rekavši da ovaj odlazak neće umanjiti njegov učinak u dresu Ajntrahta.

Ovaj odlazak nikako neće umanjiti njegov učinak. Kada ga se budem prisećao, uvek ću se setiti kakav je centaršut imao. Izuzetan igrač kojeg ćemo uvek nositi u srcima, zaključio je Fišer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter