0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

PORTUGALCI ŽESTOKO OPLELI PO HRVATSKIM NAVIJAČIMA: To je horda kriminalaca, ne treba ih puštati nigde! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.22 u 17:44

Oglasio se gradonačelnik sa jasnom porukom.

U okviru kvalifikacija za Ligu konferencija Hajduk iz Splita, gostuje Vitoriji iz Gimaraeša u revanšu 3. kola. Hrvatski tim je slavio u prvom susretu sa 3:1, a pred ovaj duel, u centru pažnje su se našli navijači splitskog kluba, koji su napravili haos u Portugalu.

Povodom toga, oglasio se i gradonačelnik Gimaraeša, koji je bio ogorčen, rekavši da se znalo da Hajduk ima navijače sa lošom reputacijom i da je „horda kriminalaca“ napravila paniku u centru grada.

– Hajduk ima navijače s lošom reputacijom, znalo se kakvi su. Nešto je pošlo po zlu, dogodio se sigurnosni propust. Ne treba ih pustiti u grad, a ni na fudbalsku utakmicu, treba ih zadržati ceo dan da daju izjave sudu, počeo je on i dodao:

– Horda kriminalaca je napravila paniku u centru grada dok su ljudi večerali i razgovarali. Imamo materijalnu štetu, ali još veća šteta je da naš grad sad nema reputaciju sigurnog grada. Policija je morala tražiti pojačanje ako nije mogla obuzdati ovu rulju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter