1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAVIJAČI IMAJU RAZLOGA ZA BRIGU: Stolica otkrio ko zbog povrede propušta duel sa AEK-om! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.22 u 15:24

Utakmica od velikog značaja.

Trener PartizanaIlija Stolica govorio je za medije uoči revanš duela trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa ekipom AEK Larnake. Prvi meč odigran je Kipru, a tada je slavio domaćin sa 1:2.

Na pitanje da li će Svetozar Marković početi meč, Stolica je rekao:

‘Razmišljao sam o svim igračima, a za konkretna rešenja vas molim da se strpite do utakmice.’

Dodao je Ilija i da neće moći da računa na novopridošlo pojačanje, Andriju Pavlovića.

‘Nažalost ne možemo da računamo na njega, neće biti fit, povreda nije toliko teška, ali je dovoljno teška da ne može da nam bude od pomoći.’ – rekao je šef stručnog štaba beogradskog Partizana.

0
0

1 Komentara

  1. Vidim da u Klubu nastoje da spasu koliko je to moguce situaciju u koju jse zapalo. Spremaju se pojacanja….Iskreno govoreci, Cumic bi bio ozbiljno pojacanje jer verujem da je mnogo bolji igrac nego kad je otisao u Olimpijakos. Ali, nekako nasi najbolji klubovi, mislim na CZ i PFC gomilaju igrace na krilnim pozicijama, a npr. Partizanu najvise treba pojacanje u pozicijama sredine terena ,dakle i prednji i centralni i zadnji vezni,kao i u centrali odbrane. Neka se niko ne zavarava da nesto moze ozbiljno promeniti bez dovodjenja po jednog turbo asa unutar centrale ekipe, dakle vrlo ozbiljna investicija moze da preokrene stvar. Da budem konkretan do koske: Partizanu treba jedan Moreira, jedan Zuka i igrac profila jednog Milenkovica ili nastasica! To jeste gotovo nemoguca misija ali ako se nesto zeli onda se moze bez obzira na prepreke i ogranicenja. Problem je i sto je Uprava u Klubu dozvolila da vreme iscuri a da nisu uradili nista od najvaznijih stvari u prelaznom roku! To je, naravno sramotno i to trazi odgovornost.
    A sto se tice Stolice, hm, imam osecaj da je najbolji kad prica,u ostalom on nije uverio nikoga, navijace posebno, da ekipu moze okreniti ka uspesima. Naprotiv, cini mi se beznadeznim jer me nervira njegova blago receno provokativna korektnost i zahvaljivanje na pitanjima. To provocira navijace ,mozda godi novinarima, ali navijaci hoce rezultate a ne retoricke bisere!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter