Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers Srbija v Nemacka Miroslav Nikolic Novi Sad, 07.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
in ,

MUTA NIKOLIĆ O PEŠIĆU I TEODOSIĆU: ‘Ne uklapa se koncepcijski? Pa što si ga zvao?!’

Potez selektora Pešića je digao mnogo prašine!

Na ‘precrtavanje’ Miloša Teodosića sa spiska reprezentacije Srbije reagovalo je dosta poznatih ljudi iz sveta košarke, a nem nije bio ni legendarni Muta Nikolić.

‘Ne uklapa se koncepcijski!? Ako je tako, pa zašto ga je onda zvao? To je potcenjivanje! Naravno, svaki trener/selektor ima pravo sam da odluči. Ali, zar nije Pešić unapred spremio koncepciju i mogao da vidi da li se neki igrač uklapa u nju ili ne, pogotovo kada je Miloš u pitanju?’ – rekao je Muta i potom dodao:

‘Nije pošteno ni prema kome, a posebno ne prema njemu, da se nagađa. Uvek se gospodski ponašao. Kada smo sarađivali u seniorskoj reprezentaciji neprestano se odazivao na poziv, igrao i sa što bi se reklo jednom nogom. Prvi je bio na pripremama. Pa, dao je mnogo toj reprezentaciji… Mislim da nije zaslužio da javnost nagađa razloge. Ako je već selektor doneo takvu odluku kakva jeste, javnost treba da zna direktno. Ne vidim šta je problem… Posle se pitamo zašto neko neće da se odazove. Moramo malo više da se poštujemo međusobno..’ – zaključio je on u razgovoru za Mocart.

Diskusija

Odgovorite
  1. Dosadni ste sa tim teodosićem.Pa šta ako ga nije uzeo,sigurno je imao razloga.A njegovoj ženi je bolje da se ne meša,jer ne zna ništa o košarci.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NAVIJAČI IMAJU RAZLOGA ZA BRIGU: Stolica otkrio ko zbog povrede propušta duel sa AEK-om! (VIDEO)

TADIĆEV OTAC SE OGLASIO NAKON POKUŠAJA PLJAČKE: Evo šta se zapravo desilo!