0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LUKAKU SE IZVINJAVA NAVIJAČIMA: ‘Žao mi je što sam vas ostavio! Nadam se da će moji nastupi vratiti ljubav!’

Objavljeno: 10.08.22 u 11:47

Belgijanac iskreno nakon povratka u Italiju!

Reprezentativac Belgije, Romelu Lukaku, vratio se u redove Intera gde je pružao vrhunske partije. Snažni napadač ovog puta dolazi na pozajmicu, jer se u Čelsiju nije izborio za minute. Odluka da posle sjajnih sezone u redovima Neroazura ode u London, tada je ozbiljno razbesnela navijače Intera. Lukaku ih sada moli za oprost i javno je uputio izvinjenje.

-Hvala navijačima i izvinjavam im se što sam ih ostavio, moram sada da pričam na terenu i da se nadam da će moji nastupi vratiti ljubav kakva je postojala ranije – kazao je Romelu za belgijski DAZN i nastavio:

-Kada sam sreo Lautara rekao sam mu da moramo da budemo bolji nego ranije, da svi moramo da budemo bolji. Ostali timovi su takođe jači. Shvatio sam da njegovi kvaliteti mogu da pomognu meni i da moji kvaliteti mogu da pomognu njemu. Nismo sebični pred golom, znam da kada je njegov dan, a ne moj, da ću učiniti sve da on da gol – ističe snažni golgeter.

Potom je još jednom Lukaku emotivno govorio o Neroazurima.

-Mislim da je uvek bila sudibna da igram u Interu. Kao što je bila sudbina i da iz Anderlehta odem u Čelsi. Sada je Inter uz Anderleht i Everton klub koji mi je dao priliku da postanem ovakav igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter