0
Evropske lige

Fudbal Super liga season 2016-2017 Crvena Zvezda v Spartak (Subotica) Ivan Ilic (R) najmladji debitant u istoriji FK Crvena Zvezda and Srdjan Plavsic Beograd, 01.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BORBA ZA ZVEZDINO DETE: Italijanski velikani jure mladog veznjaka!

Objavljeno: 10.08.22 u 16:55

Ivan Ilić je zaista prešao dugačak put u svojoj još uvek ranoj fazi karijere, a prošlosezonske partije u Veroni etiketirale su ga kao jednog od najvećih prospekata italijanske Serije A. To je sve dovelo do toga da se Lacio i Milan nađu u aktivnoj trci za srpskog vezistu. Šampion Skudeta ipak donekle okleva, ali klub iz prestonice je nešto konkretniji.

U Rimu žele Ilića i najradije bi ga videli u nebeskoplavoj opremi, ali problem jeste visina obeštećenja. Verona traži oko 18.000.000 evra, dok Lacio nije spreman da plati više od 15.000.000 sa bonusima. Takođe, sve zavisi od izlaznog transfera rimskih Orlova, jer se sve glasnije priča da će Luis Alberto pojačati Sevilju, pošto bi novac od te prodaje bio dalje uložen u kupovinu Ilića.

Ivan je inače jedan u nizu talenata koji je u prethodnih nekoliko godina napustio sve bolju školu Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter