0
Boks

FOTO: Info Megapromotion

BLIŽI SE SPEKTAKL U OKLAHOMI: Srpski bokser protiv najtalentovanijeg teškaša na planeti!

Objavljeno: 10.08.22 u 08:33

Anderson u 11 mečeva ima 11 trijumfa nokautom!

Miljan Rovčanin, srpski profesionalni bokser, nastupiće u Hard Rok Hotelu u Tulsi,
u Oklahomi, 27. avgusta.

Dvadesetosmogodišnjak koji u profi karijeri ima 24 pobede i samo dva poraza, od vrhunskih boraca, će u ring sa Džaredom ‘Real Big Baby’ Andersonom, jednim od najtalentovanijih svetskih teškaša. Iako protivnik ima impresivan skoro, 11 pobeda nokautom u 11 nastupa, Rovčanin ne ide bez vere u pobedu.

-On je odličan bokser, ima 11 pobeda nokautom, veliku podršku svoje promocije i američka je nada – kaže Rovčanin.

Srpski bokser je borbu prihvatio iako je poziv stigao prilično kasno.

-Iznenadio sam se kada su mi se javili, zvali su me njegovi promoteri i pitali da li mogu u ring sa sedam nedelja priprema. Iako u tom trenutku nisam bio u treningu, prihvatio sam. Radim dobro, iz dana u dan sam sve bolji i verujem da ću do meča stići do prave forme. A takva prilika, da boksujem u Sjedinjenim Državama, što nijedan naš teškaš nije uspeo, se ne propušta.

Borba Anderson – Rovčanin je glavna uvodna borba pred meč Portorikanca Hosea ‘Snajpera’ Pedrase i Ričarda Komija iz Gane, a američki mediji više pažnje posvećuju Rovčaninovom meču.

O Andersonu pišu da je „najbolji mladi teškaš na svetu i buduća zvezda boksa u Sjedinjenim Državama. Rovčaninova želja je da Andersonov put do zvezda uspori.

-Imam više iskustva i verujem da mogu. Zamišljam taj meč i spremam se da pobedim.

Pripreme Miljana Rovčanina, kao i sve vesti iz sveta borilačkih sportova, kao i uvek, možete pratiti na svim platformama Mega Promotion Systema.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter