0
Košarka

Twitter/@JerusalemBasket

ALEKSANDAR DŽIKIĆ STIGAO U JERUSALIM: Pogledajte kako su ga dočekali! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.22 u 23:07

Bivši trener Partizana i Budućnosti, Aleksandar Džikić, stigao je u glavni grad Izraela gde će od sledeće sezone voditi Hapoel.

Sleteo je u društvu svog asistenta Srđana Flajsa i kondicionog trenera Filipa Mihajlovića. Dobio je zaista nesvakidašnju i sjajnu dobrodošlicu od strane navijača Hapoela na aerodromu. Pored pesme koja se orila, Džikić je dobio i buket cveća, a zatim je istakao da mu je doček itekako prijao.

„Pokušao sam da ih ubedim da sve prođe ispod radara, ali to je deo posla i osećaj je sjajan da budem iskren“ bio je pod utiskom a zatim poželeo da hala bude puna u izazovima koje ga očekuju sa ekipom.

„Znamo se, moji momci i ja znamo ko su oni i nadam se da će prepoznati našu strast i da će razumeti ko smo i onda ćemo moći da sarađujemo. Postoji jedna stvar vezana za navijače, koja mi je uvek bila interesantanta. Igrači traže energiju sa tribina, ali mi ćemo pokušati da njima damu energiju i da nam je oni onda vrate. To je dvosmerna ulica“. rekao je Džikić, a zatim se osvrnuo na prelazni rok, smatra da je uprava Hapoela odradila korektan posao.

„Mislim da ćemo imati uspeha, imamo grupu igrača koji će davati sve od sebe jedni za druge. Igraćemo nesebično, takmičarsku košarku. Možda mediji nisu zadovoljni jer nema previše atraktivnih mena, ali tako je kako je. Voleo bih da kao i navijači budete strpljivi i date nam šansu da se dokažemo. Imamo tim koji je voljan da radi, koji želi da se bori na svakom meču i to su stvari koje mogu da garantujem. Mislim da nije vreme da pričamo nešto više„.

Ipak, deluje da je najveća zvezda tima iz Izraela upravo Džikić.
„Nisam zvezda. To je lepo čuti, ali se ne osećam tako. Kada sam rekao da možda igrači nisu dovoljno atraktivni, mislio sam za klup poput Hapoela. Možda ste ovde navikli na drugačije tipove igrača, talenata, a mi ćemo pokušati sa ovim što imamo i videćemo gde će nas to odvesti“ završio Džikić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter