0
Košarka

FOTO: Twitter

U DENVERU SE SVE PROMENILO ZBOG JOKIĆA: Marej otkrio nepoznate detalje – ‘Slušamo srpsku muziku, on zna jake pesme’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.22 u 10:55

Zanimljivu priču otkrio je jedan od najboljih igrača Nagetsa.

Džamal Marej, košarkaš Denver, govorio je o karijeri, budućnosti, ali i brojim detaljima vezano za tim iz Kolorada, prilikom gostovanja u jendom podkastu.

U razgovoru sa ‘Kez Braun’ na jednom podkastu na univerzitetu Kentaki, upitan je najpre da otkrije zbog čega je Denver poseban.

– Za mene, oni jednostavno brinu o igračima i želeli su da budem tu. Gledali su me kako rastem kao igrač i oduvek imali sjajan odnos, to je moj dom. Sve je sjajno tamo, a kada sam bio dečak dolazio sam na utakmice Toronta u dresu Vinsa Kartera, a sada sam ja taj u čijem dresu deca dolaze na utakmice, rekao je Marej.

Onda je red došao na saigrače.

Geri Heris je saigrač koji je bio najbolje obučen, definitivno, a što se tiče obuće ja sam taj koji je na vrhu. Najbolju muzičku plejlistu pred utakmicu ima… Uffff, pa često slušamo srpsku muziku. Srpska muzika zna da bude sjajna. Džoker zna da pusti neke baš jake pesme, rekao je Džamal Marej.

(VIDEO:YouTube/Kaz Brown)
 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter