0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MIHU PITALI ZA ARNAUTOVIĆA: Junajted zvao napadača, a evo šta je imao da im poruči trener Bolonje

Objavljeno: 09.08.22 u 09:28

Crveni đavoli na sve načine pokušavaju da pronađu adekvatna pojačanja za nastavak sezone.

Erik ten Hag bi rado u svom timu video Marka Arnautovića, iskusnog reprezentativca Austrije, ali kako stvari stoje, Bolonja ne želi da pusti jednog od najboljih igrača.

Sa tim je saglasan i Siniša Mihajlović. On se nedavno priključio ekipi, a jednu od prvih izjava dao je o Arnautoviću. Austrijskog napadača srpskog porekla Siniša je vratio u Evropu nakon epizode u Kini, a sada mu neće praviti problem ako bude hteo da ostvari transfer karijere.

– Pričao sam sa Arnautovićem o ponudi Mančester junajteda. Ako ode videćemo, ali mislim da će ostati, rekao je on.

Povodom glasina o odlasku najefikasnijeg fudbalera tima iz prošle sezone oglasio se i direktor Bolonje i nekadašnji italijanski reprezentativac Marko di Vajo i rekao da ne planira da proda Srbina.

– Mančester junajted i Arnautović? Ponosni smo na to što se Mančester junajted interesuje za njega, ali ne planiramo da ga prodamo. Hoćemo da ga uadržimo u Bolonji kao deo našeg projekta, ne postoji cena o kojoj bismo razmislili, otkrio je on.

Podsetimo, Arnautović je Bolonju stigao iz kineskog Porta prošlog leta, a u bogatoj karijeri je igrao za Vest Hem, Stouk, Verder Bremen, Tvente, Inter, Floridsdorfer, te bečke timove Rapid i Austriju. Za državni tim Austrije je odigrao 102 utakmice i postigao 33 gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter