0
Evropske lige

Fudbal Soccer U21 Kvalifikacije za EVropsko Prvenstvo U21 Srbija U21 v Italija U21 Sinisa Mihajlovic Gornji Milanovac, 19.11.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MIHINA PORUKA KOJA JE SVE ODUŠEVILA: ‘Popravljam se, biće bolje iz dana u dan’

Objavljeno: 09.08.22 u 12:25

Izjava legendarnog asa, koja ohraburuje.

Siniša Mihajlović, trener Bolonje vodio je ekipu prvi put nakon što mu je ponovo dijagnostifikovana leukemija, a njegov tim je u Kupu Italije pobedio Konzencu sa 1:0.

Nakon meča, on je poručio da je bolje i da mu se satanje popravalja.

– Dobro sam sada. Popravljam se iz dana u dan. Toliko volim ovaj posao da zaboravim na sve kad sam pored terena, izjavio je Mihajlović, a preneo ‘Sportmedijaset’.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i selektor Srbije u prethodnih nekoliko nedelja boravio je u bolnici, ali je ispunio obećanje da će predvoditi Bolonju u prvom meču u novoj sezoni.

– Marko i ja često pričamo. Imamo poseban odnos i međusobno poštovanje. Ne znam da li ide ili ostaje, nije na meni da o tome odlučujem. Nadam se da će ostati jer nije ga lako zameniti, ali ako ode, biću srećan zbog njega – izjavio je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter