1
Košarka

from left Nebojsa Ilic Stefan Jovic Stefan Bircevic Miroslav Nikolic Ognjen Kuzmic Marko Guduric Bogdan Bogdanovic Boban Marjanovic Vladimir Stimac Dragan Milosavljevic and Vasilije Micic look dejected European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 17.9.2017. Istanbul, Turska, 17. Septembar 2017. Srbija - SLOVENIJA, Serbia - SLOVENIA (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DUGOGODIŠNJI ČLAN REPREZENTACIJE ŠOKIRAN PEŠIĆEVOM ODLUKOM: Ovako ispade velika bruka, mogao je ranije da mu kaže!

Objavljeno: 09.08.22 u 22:09

Sve je moglo drugačije.

Ne stišava se bura nakon odluke Svetislava Pešića da otpiše Miloša Teodosića sa spiska za predstojeće kvalifikacione mečeve kao i Evrobasket. Dok čekamo da se selektor oglasi, mnogi Miloševi saigrači, poslali su poruku podrške dugogodišnjem kapitenu, a oglasio se i Miroslav Muta Nikolić, dugogodišnji član naše reprezenetacije.

Selektor je tu da odlučuje, on najbolje zna zašto je doneo tu odluku. Ja moram da kažem da se Teodosić uvek prvi javljao na okupljanja, tu nema govora. Veliko ime i veliki igač i njegov uticaj u svlačionici je bio značajan, bio je lider na terenu i u svlačionici. Ono što ja mislim da nije trebalo ni da ga zove ako nije bio spreman, naravno ukoliko je to razlog. A ne prvo ga zoveš, pa ga potcenjuješ, ovako ispade velika bruka. Ako je hteo da podmladi tim, svežu krv, trebalo je ranije da mu kaže, a ne ovakav način, da ga pozove, pa otpiše, počeo je Muta razgovor za portal Espreso.

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers
Srbija v Nemacka
Miroslav Nikolic
Novi Sad, 07.02.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Potom je istakao da su Srbiji svakako medalje uvek prioritet, kao i da možemo da se izvučemo iz teške situacije u borbi za Svetsko prvenstvo.

– Kada Srbija igra medalje su uvek cilj i prioreritet, ja to znam jer sam u reprezentaciji bio toliko godina. Mi imamo dobre igrače i reprezentaciju za najveće domete, ne sumnjam da će stvari doći na svoje mesto. Kaskamo, ona dva poraza u kvalifikacijama su bila bolna, ali smatram da ćemo se izdići iz čitave situacije. Možemo da igramo i protiv Grčke i Turske, Svetsko prvenstvo nije nedostižno, pa imamo najboljeg igrača na svetu. Mislim da nema razloga za brigu, zaključio je Nikolić.

0
0

1 Komentara

  1. Bio je dobar kada se uvek odazivao selektorima, kada drugi nisu, a sada im ne valja. Drugi su bili, „povredjeni“, „uvredjeni“, „umorni“….A sada im takav čovek nije potreban. Fali će im puno, pokazaće vreme. Sramota i bruka za našu naciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter