0
Domaći fudbal

FOTO: FK Borac Banja Luka

RASPRAVA SRPSKIH TRENERA: Lalatović odgovorio Lazetiću – ‘Opet ću decu izvesti na Marakanu, izigravaš Murinja po Srbiji’

Objavljeno: 08.08.22 u 11:29

Treneru banjalučkog Borca zasmetala je jedna izjava.

Nenad Lalatović više ne vodi ekipu u Superligi Srbije, ali se mečevi njegovog novog kluba u Premijer ligi Bosne i Hercegovine prate i te kako, dok se on sam, neretko pominje.

Šef stručnog štaba Banjalučana je u intervjuu za ‘Glas Srpske’ odgovorio je na izjavu svog kolege Žarka Lazetića koju je ovaj dao nakon meča između Partizana i TSC-a. Strateg tima iz Bačke Topole je tom prilikom govorio i o klipovima, odnosno montažama, koje se prave na račun njegovog vođenja utakmice.

Takođe, nakon meča u kom je njegov klub uzeo bod Partizanu, on je indirektno prozvao i samog Lalatovića, indirektno.

Ako neko očekuje da zato dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom i da igram da izgubim, to se neće desiti – rekao je nedavno trener TSC-a, a odgovor Lalatovića nije dugo čekao.

Dobro su poznate slike iz završnice prvenstva sezone 2017/18, kada je Lalatovićna teren stadiona ‘Rajko Mitić’ izašao sa dvojicom sinova obučenih u dresove Crvene zvezde, iako je on bio tada trener Čukaričkog.

Žarkovu izjavu mi je skoro neko pokazao, stvarno nisam znao da je to rekao. On je brat Nikole Lazetića, s kojim sam popravio odnos. Cenim ga kao trenera i nikada ga ne bih spomenuo, kao ni njegovu decu. On je rekao ‘jedan od trenera’, ja bih mu poručio, ako si toliko hrabar, kaži ‘Nenad Lalatović je izveo decu’. Moraš da imaš m**a da to kažeš, a ne da okolišaš. Izigravaš velikog Murinja po Srbiji. Možeš da pričaš o meni, kad napraviš neki veliki rezultat, kao što sam ja napravio, kad napraviš ime i prezime kao što sam ja to uradio. Zameram mu jednu stvar, odličan je trener, odličan momak, ali moje sinove je sad spomenuo i nikad više. I opet ću to uraditi, opet ću izvesti svoju decu na ‘Marakanu’ – poručio je Lalatović.

Lalatović je poznato kao temperamentan trener, koji uz dosta energije prati šta njegovi igrači rade, pa je tako nedavno osvanuo njegov snimak uz podlogu pesme ‘Bog i batinu’. Taj video je postao viralan i nasmejao je mnoge, ali ne i Lalatovića.

To je, zaista, sramota. Taj ko je napravio taj klip je običan smrad! Imam troje dece, oni to gledaju, moji prijatelji takođe. Poslali su mi drugari klip, nisam ni znao da postoji. Ti koji prave te klipove, to nisu ljudi, to su monstrumi. Snimaju sve, pa onda izmontiraju i prave od mene budalu. Da, kada je šansa za gol, uzbudim se, gledam hoće ga dati, neće… Navijači mi psuju majku, imam pritisak medija, kao da sam u areni, kao gladijator, svi su platili kartu, gledaju mene… Vičem, skačem, idem ubrzanim hodom, jer pratim kontru, mahinalno. Šta sam ja uradio što ne rade drugi treneri? Da udarim svom pomoćniku šamar kao Simeone, rekli bi da sam budala, da ugrizem sudiju za nos kao Klop, oni bi rekli da sam lud. Nisam budala, oni su budale, jer se bave mnome, kaže Lalatović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tri Korne Penal (@trikorne_penal)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter