0
Domaći fudbal

Nebojsa Jandric Vozdovac - Novi Pazar Superliga Srbije 8.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVI RASTANAK U SUPERLIGI: Voždovac smenio trenera nakon pobede!?

Objavljeno: 08.08.22 u 20:14

Fudbalski klub Voždovac i Nebojša Jandrić danas su sporazumno doneli odluku o prekidu saradnje.

Uprava beogradskog tima i doskorašnji šef struke raskinuli su ugovor, a posle dva meseca rastaju se u prijateljskim odnosima. Pored glavnog trenera, klub je napustio i njegov prvi pomoćnik Marko Bajić.

Prvi čovek Voždovca gospodin Miloš Mirković poželeo je mladom stručnjaku mnogo sreće u nastavku karijere.

“Kao što je svima poznato, Voždovac je klub koji neguje tradiciju razvoja mladih igrača ali i trenera. Stručnjak poput Jandrića činio se kao idealan izbor za nas, ali je ipak došlo do razilaženja kad su određene ideje i principi u pitanju. Obostrano smo osetili momenat krize u igri, iako rezultati to nisu pokazivali. Zahvalni smo mu što je i on prepoznao situaciju i trenutak kada je ekipi potrebno osveženje i promena, te smo zajednički postigli dogovor o prekidu saradnje. U ime kluba i svoje lično ime mu želim mnogo sreće u nastavku karijere”, rekao je direktor Voždovca Miloš Mirković koji je u narednim danima najavio imenovanje novog trenera.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter