0
Evroliga

from left Rade Zagorac Alen Smailagic Gregor Glas Balsa Koprivica Nemanja Dangubic Uros Trifunovic and grobari navijaci fans supporters flags zastave Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MALO KLUBOVA JE IMALO OVOLIKI BROJ SLAVNIH IGRAČA: Partizan predstavio sezonske karte! (FOTO)

Objavljeno: 08.08.22 u 19:49

Partizan se nakon gotovo decenije neuspeha i neigranja Evrolige vratio tamo gde svojim renomeom i pripada, u sam krem košarke na Starom kontinentu. Naravno, sezonske karte Partizana za ovu sezonu će biti premija kakvih malo ima u svetu sporta, a crno-beli su odlučili da na kroz njih prirede omaž nekima od najslavnijih imena u istoriji ovog kluba.

„Od kada se najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje igra u formatu Evrolige, KK Partizan je njegov vitalni deo, pobednik prve sezone i učesnik još dva F4“, naveli su iz kluba i dodali:

„U slavu povratka u društvo najboljih evropskih timova, sezonske ulaznice će biti posvećene generacijama crno-belih koje su ostavile trag u Evroligi od sezone 1991/92 do danas“.

Nova sezona u Evroligi počinje 6. oktobra, a KKP na premijeri gostuje Albi u Berlinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter