FOTO: STARSPORT
in , ,

LAZETIĆ: ‘Kao da smetaju uspesi TSC-a! Zagrlio sam Lukića posle utakmice, ništa atipično za fudbalski teren!’

Oglasio se mladi stručnjak!

Po završetku utakmice u Bačkoj Topoli, između TSC-a i Novog Pazara, trener domaće ekipe  ušao je u verbalni sukob sa arbitrom Lazarom Lukićem.

Navodno su pale teške reči ispred sudijske svlačionice, ali kraj ‘trećeg poluvremena’ utakmice u kojoj se Novi Pazar slavio sa 0:1 se bliži kraju. Žarko Lazetić je u razgovoru za Sport Klub otkrio detalje pomenutog događaja.

-Ništa neobično, niti atipično za fudbalski teren… Prisustvovao sam ranije, svedočio i učestvovao, tokom karijere, u mnogo dramatičnijim događajima, praćenim teškim rečima. Garantujem, nazovi scena posle utakmice, nije bila ni blizu. O dimenzijama da ne pričam… –  kazao je Žarko Lazetić i nastavio:

-Odmah posle utakmice, u afektu, inicirao sam priču sa sudijom. I pogrešio, iako nisam upotrebio nijednu ružnu reč. Tražio sam objašnjenje za kriterijum suđenja, ništa više… Osetio sam potrebu da pozovem kasnije Lukića i izvinim se za postupak. Desilo se to ispred svlačionice, desetak minuta kasnije zagrili smo jedan drugog… Znam Lukića godinama, čak smo i pohađali istu gimnaziju. Bezbroj puta smo se sretali, o utakmicama mlađih kategorija da ne pričam.

Žarku je zasmetalo ponašanje pojedinih medija.

-Pojedini mediji kao da su se utrkivali ko će senzacionalnije da interpretira događaj. Kao da smetaju uspesi i pobede TSC-a. Nikakvog skandala nije bilo.

Mladi stručnjak je preuzeo odgovornost za poraz.

-Daleko od toga da u Lazaru Lukiću vidim krivca za naš poraz. Naprotiv, krivica je isključivo moja – nisam dobro spremio igrače da postignemo golove iz šansi u prvom poluvremenu, praktično i rešimo utakmicu. Znam tačno gde smo grešili, popravićemo u narednim mečevima sve – zaključio je Lazetić u razgovoru za Sport Klub.

 

 

Diskusija

Odgovorite
  1. Nema sada vadjenja, suspendovati ovog dripca od trenera na 5 – 5 utakmica i vise nece fizicki napadati sudije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ČAČANI STAROVALI PRIPREME: Borac želi iskorak u ABA ligi!

DRAMA JE ZAVRŠENA: Zatekao verenicu kako oralno zadovoljava njegovog saigrača, pa napravio haos i gotovo iskrvario na smrt!