0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

ISPAD SRBINA NA GENERALNOJ PROBI: Kamera uhvatila Vlahovića kako besni i psuje na italijanskom (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.22 u 09:58

Fudbaleri Juventusa se nisu dobro proveli u duelu proitv Atletiko Madrida.

Stara dama je u poslednjoj pripremnoj utakmici dobila ozbiljan šamar pred starta Serije A, pošto ju je doslovno demolirao Atletiko Madrid, koji je slavio sa 4:0.

U centru pažnje, kao što se to i očekivalo, bio je Alvaro Morata, koji je sa tri pogotka servirao osvetu klubu iz Torina koji je odlučio da ne zadrži Španca u Italiji.

Sa druge strane, srpski napadač Dušan Vlahović nije uspeo da postigne pogodak, a najskuplji fudbaler Serije A je istovremeno bio vidno nervozan zbog slabog izdanja izabranika Masimilijana Alegrija, te činjenice da ni on, ali ni njegovi saigrači, nisu bili opasni po rivala iz španske prestonice.

Zbog toga je u jednom trenutku kamera snimila kako je opsovao na italijanskom ‘Porca putt*ana’, što bi značilo otprilike ‘je**** pakao’.

Jeste Juventus igrao u kombinovanom sastavu sa sedam izmena, ali su od prvog minuta tu bili Vlahović, Di Marija, Zakarija, Lokateli, Aleks Sandro, Bonući, Danilo i Ščesni – igrači koji će i tokom većeg dela sezone biti starteri, što je dodatna glavobolja za Alegrija, pošto bi ovo mogla da bude uvertira za još jednu slabu sezonu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter