0
Američki fudbal

FOTO: YouTube screenshot

DRAMA JE ZAVRŠENA: Zatekao verenicu kako oralno zadovoljava njegovog saigrača, pa napravio haos i gotovo iskrvario na smrt!

Objavljeno: 08.08.22 u 15:55

Čuveni ragbista je iz besa šakom razbio prozor!

Legendarni ragbista, Majkl Liča, napravio je ozbiljan incident i umalo nije iskrvario na smrt nakon što je ugledao svoju verenicu Karlu Čildrerhaus kako oralno zadovoljava njegovog saigrača Adama Eliota.

Ceo događaj odigrao se 2021. godine u domu čuvene NRL zvezde. Liča je popio više te noći i zaspao je u sobi. Kada se ujutru probudio, zatekao je neprijatan prizor. Iz besa je šakom razbio staklo na prozoru i ulaznim vratima. Majkl je izgubio 2,5 litra krvi i jedva je preživeo.

Nedugo zatim optužen je za porodično nasilje.

-Nisam mogao da izbacim iz glave sliku moje verenice koja upražnjava oralni odnos sa mojim najboljim prijateljem – kazao je Liča na sudu.

Liča je od početka tvrdio da nije napao tadašnju verenicu, a optužba je sada odbačena. Karla je odbila da svedoči protiv njega.

-Sada samo želim da ostavim sve iza sebe i nastavim sa svojim životom – kazao je nekadašnji reprezentativac Libana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter