0
Fudbal

Fudbal UEFA EURO U-21Czech Republic Srbija v Nemacka Luka Milunovic (C) and Nico Schulz (L) Prague, 17.06.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKI SKANDAL UZDRMAO SVETSKU JAVNOST: Reprezentativac šutirao devojku u devetom mesecu trudnoće!

Objavljeno: 07.08.22 u 18:30

U optužnici ima još detalja.

Prema navodima pojedinih nemačkih medija, defanzivac Borusije iz Dortmunda Niko Šulc, optužen je za nasilje nad ženama. Njegova devojka je u svom svedočenju navela da ju je Šulc šutirao dok je bila u devetom mesecu trudnoće i to samo dve nedelje pre njenog termina za porođaj.

Šulcova devojka, opisala je da ju je Niko prvo šutnuo nogom u stomak, dok ju je zatim gurnuo na pod i nastavio da je udara. Protiv njega se zbog svega toga trenutno vodi postupak, dok je devojka predala svedočenja i dokaze na čak 76 stranica.

Pored ovoga, devojka ga optužuje i za još nekoliko pokušaja prebijanja. U optužnici se još navodi da ju je gušio, spominje se udaranje glavom u ogledalo, što je za nju u tim momentima moglo da bude kobno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter