0
Domaći fudbal

Stadion Radnik Surdulica ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 Radnik v Partizan Surdulica, 21.03.2022. foto: Starsport.rs ©

SURDULICI MALO SAT VREMENA SA IGRAČEM VIŠE: Efbet stadion svedočio utakmici bez ikakvog ritma!

Objavljeno: 07.08.22 u 21:08

Radnik Surdulica je na svom Efbet stadionu remizirao sa ekipom Kolubare iz Lazarevca najnepopularnijim rezultatom. Najuzbudljiviji trenutak desio se krajem prvog poluvremena kada je jedan igrač gostiju isključen.

To je domaćoj ekipi omogućilo dominaciju u nastavku, ali je golman Kolubare, Dejan Stanivuković, bio nepremostiva prepreka za fudbalere sa juga naše zemlje. Alarmantan podatak, koji dovoljno govori o kvalitetu fudbala u Surdulici jeste da smo videli svega nešto malo više od 40 minuta aktivne igre, odnosno manje od polovine vremena je lopta bila u terenu.

Radniku je ovo drugi bod u sezoni, pa je sada Napredak sam na začelju, dok je Kolubara na deobi devete pozicije sa Radničkim 1923 i Partizanom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter