0
Fudbal

Kosarka, Finale Play Off-a, Game 4.Agroziv Superliga season 2011-2012.Crvena Zvezda Vs. Partizan.Petar Popovic.Belgrade, 15.06.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘SIN U BOLNICI, ZVEZDA VODI 2:0 PROTIV LIVERPULA, JA PLAČEM’: Ispovest nekadašnjeg Zvezdinog asa! (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.22 u 14:49

Scena za pamćenje!

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde – Petar Popović gostovao je u sve poznatijem Jutjub podkastu pod nazivom – ‘Jao Mile’. Voditelj je nekadašnji košarkaš Mile Ilić, a oni su se tokom razgovora dotakli i činjenice da je Popović ‘lud’ za Zvezdom, pa je nekadašnji as otvoreno govorio o jednoj dirljivoj situaciji iz svog života.

‘Ne znam da objasnim tu ljubav. Mislim, verovatno veliki broj slušalaca me razume. Ima anegdota kada je Zvezda igrala fudbal sa Liverpulom, onu čuvenu utakmicu na Marakani. Naravno, par dana pre toga sam kupio karte, išao sam na utakmicu i trebalo je da povedem i sina. Međutim, on je tad imao neki stomačni virus, baš je zaglibio i taj dan završio je u Tiršovoj. Ja sam sam otišao na utakmicu, nikad neću zaboraviti… Znači, 2:0 i ori se pesma ‘Da i deca naša na Marakani raduju se svetskoj tituli’. Ja stojim sam, pored mene prazno mesto i suze kreću same. Nemam problem to da kažem – 211 centimetara, 130 kilograma i koliko sam tada imao 37-38 godina. Želeo sam sa njim da podelim, da on to vidi. Naravno, navija za Zvezdu, ali nekako ja to sve mislim da nije kao ja, da treba da mu pokažem kako ja doživljavam.’ – rekao je Popović!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter