0
ATP

Tennis Tenis-Adria Tour 2020-Final Match-Medal Ceremony- Alexander Zverev (L) and Novak Djokovic Beograd,14.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POTRESNE VESTI O ZVEREVU NATERALE NOVAKA DA SE OGLASI: Podržao ga je u najvažnijoj borbi!

Objavljeno: 07.08.22 u 17:54

Prijatelji su mu najvažniji.

Nemački teniser Aleksandar Zverev, nedavno je priznao da godinama boluje od dijabetesa, a poruke podrške stizale su jedna za drugom. Pored tog priznanja, Zverev je odlučio i da osnuje posebnu fondaciju za borbu protiv te bolesti, dok se o svemu oglasio i Novak Đoković.

Kao dečak nisam mnogo razmišljao o tome, ali kako sam odrastao sve više i više mi je to bilo na pameti, istakao je Zverev pri osnivanju fondacije.

Tennis Tenis-Adria Tour 2020-Final Match-Medal Ceremony-Alexander Zverev (L) Novak Djokovic (C) and Djordje Djokovic
Beograd,14.06.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Potom je rekao da je on u privilegovanoj poziciji jer živi život kakav je oduvek želeo. Uz to dodao je i da se plašio da protivnici imaju tu informaciju jer bi se osećali jačim.

U privilegovanoj sam poziciji jer živim zivot koji sam oduvek želeo. Hteo sam da igram tenis, putujem na turnire svuda u svetu i budem jedan od najboljih tenisera na planeti. Svestan sam da mnogo dece nema tu sreću i zbog toga je važno da vratim nešto i da pomognem drugim ljudima koji imaju slične probleme. Do danas nije mnogo ljudi znalo da imam dijabetes. Oduvek sam se plašio da bi se moji protivnici osećali jačim protiv mene ako bi znali za moju bolest. Danas više nemam tih briga, rekao je Zverev.

Povodom svega, srpski teniser Novak Đoković, podržao je Zvereva na tako što je emotikonima jasno dao do znanja da je uz svog prijatelja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter