1
Domaći fudbal

head coach Ilija Stolica (L) Aleksandar Lutovac and Fousseni Diabate (R) Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NIKADA LOŠIJE PLASIRAN: Crno-beli u plej-aut zoni nakon pet odigranih kola!

Objavljeno: 07.08.22 u 23:21

Partizan nije baš u najboljoj situaciji, jer su crno-beli u uvodne četiri utakmice uzeli svega pet bodova, što je jedan od najlošijih startova u istoriji kluba.

Zasigurno, od kako je na snazi novi režim sa plej-aut i plej-of sekcijom na tabeli (2015), crno-beli nikada nisu bili lošije plasirani, jer su trenutno u zoni gde se ekipe bore za opstanak, tačnije na deobi devete pozicije sa Radničkim 1923 i Kolubarom.

Ipak, Partizan ima meč manje, jer su zbog obaveza u Evropi odložili meč sa najlošije rangiranom ekipom lige, Napretkom, ali prilika za dizanje forme se ukazuje već u četvrtak kada na svom stadionu dočekuju kiparski AEK.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter