0
Domaći fudbal

from left Slavoljub Srnic Aleksandar Katai Milan Rodic Milan Pavkov Milan Gajic celebrate Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Spartak Beograd, 28.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OSIM AZAROVA JOŠ JEDAN POTPIS NA MARAKANI: Rođeni brat Zvezdinog vojnika potpisao za crveno-bele!

Objavljeno: 07.08.22 u 18:40

Crvena zvezda danas je na svom stadionu predstavila je danas pojačanje iz Gruzije, levog beka Iraklija Azarova, koji bi trebao da pojača konkurenciju na levom boku Milanu Rodiću.

A upravo je rođeni brat nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda potpisao za aktuelnog prvaka Srbije. U pitanju je Luka Rodić, momak rođen 2004. godine, koji se najbolje snalazi na poziciji centralnog defanzivca. On će odmah biti prosleđen na pozajmicu u Grafičar, za čiji će juniorski tim nastupati.

– Luka Rodić je novi fudbaler Crvene zvezde, a narednu sezonu provešće u omladincima Grafičara pod komandom Vladimira Sandulovića. Reč je o štoperu rođenom 2004. godine, a ako vas podseća na nekog, to je zato što je reč o rođenom bratu našeg prvotimca – Milana! Nema sumnje da će visoki defanzivac doneti mirnoću u poslednju liniju juniora Grafičara – napisao je klub na svom zvaničnom Instagram nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter