0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Daniil Medvedev of Russia returns a shot during the singles group match against Rafael Nadal of Spain at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

MEDVEDEV BEZ GRAMA SUJETE: „Želim da Novak igra na US Openu“!

Objavljeno: 07.08.22 u 20:51

Najbolji teniser sveta Danil Medvedev igra sjajno u post-Vimbldonskoj sezoni, osvojio je titulu u Los Kabosu pobedom nad Kameronom Norijem. Ipak sve oči u ovom periodu godine su standardno uprte ka US Openu, a jedna od glavnih tema je verovatno ne igranje Novaka Đokovića na istom. Toga se dotakao i ruski teniser.

„Ne želim da govorim o razlozima za ove odluke, jer je mnogo ljudi stradalo tokom pandemije. Ako promenimo pravila, biće onih koji će se pobuniti, jer im je zabranjen ulazak u zemlju, tako da ne mogu da rade. Lično, ako govorimo samo iz ugla tenisa, ne razmišljajući o različitim stavovima, želim da Novak igra na US openu“, rekao je Medvedev.

Rus je, podsećamo, aktuelni prvak turnira u Njujorku jer je prošle godine pobedio upravo Novaka bez izgubljenog seta i tako sprečio Srbinu da uzme kalendarski Gren slem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter