0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

LUDA MESIJEVA ASISTENCIJA ZBOG KOJE MREŽE GORE: Navijači u dilemi da li je fudbalski majstor ili je samo trapavo šutnuo – snimak sve govori (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.22 u 09:55

Argentinac oduševio navijače.

Prva sezona Lionela Mesija u Pari Sen Žermenu, bila je daleko od onog, što se očekivalo od jednog od najboljih fudbalera koje je svet ikada video. Ipak, ako je suditi po prvim mečevima nove, deluje da bi nova, mogla da bude dosta bolja.

U ubedljivoj pobedi protiv Klermona (5:0), Mesi je uz Nejmara bio najbolji pojedinac na meču, završivši odličnu partiju golom kakav nikada u karijeri nije postigao, pored još jednog koji je postigao, ali i asistirao. U samom finišu utakmice Nejmar je video svog saigrača kako utrčava u 16 metara rivala, poslao mu je dug pas preko cele odbrane rivalskog tima, a kada su svi od Mesija očekivali da primi loptu on je dao nestvaran gol, ‘makazicama’.

 

 

Ipak, pored golova, koje je postizao u 80. i 86. minutu, Argentinac je oduševio još jednim potezom na utakmici, i to kada je u devetom minutu asistirao za gol Nejmaru. Sarabija je sa levog boka poslao loptu u kazneni gde je bio Mesi, koji nije šutirao već ju je dotakao tama toliko da ona nastavi do Nejmar, koji je bio iza njega, a koji je potom savladao golmana Klermona.

 

 

Navijači su posle ovog poteza u dilemi da li je Argentinac takav fudbalski genije, da je video Nejmara i namerno ostavio loptu ili je to bila posldica spleta srećnih okolnosti.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter