0
ATP

(191115) -- LONDON, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Roger Federer of Switzerland celebrates after winning the singles group match against Novak Djokovic of Serbia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 14, 2019. (Xinhua/Han Yan)

IMAMO NAJGLUPLJI ARGUMENT U ISTORIJI TENISA: „Federer se popodne obuče i ode na neki događaj, zato je GOAT“!

Objavljeno: 07.08.22 u 18:15

Poznat je Dijego Švarcman kao veliki borac na terenu i specijalista za šljaku. Omaleni Argentinac ima epitet veoma nezgodnog protivnika za bilo kog tenisera na svetu, ali očigledno da mu je rezonovanje mnogo slabija strana od predstava na terenu, pa je samim tim dao sledeću izjavu u raspravi oko najboljeg tenisera svih vremena.

„Po meni nije sve u Grend slem titulama. Gledam mnoge stvari, ne samo one na terenu. Rodžer je taj koji generiše entuzijazam kod navijača. Ljubazan je prema svima, možete da slušate kako govori španski, italijanski, francuski. Ima četvoro dece, ali i dalje trenira svakog dana. Ujutru trenira sa vama, a popodne se obuče i ode na neki događaj u centar grada. I ostali velikani imaju sve to, ali osećam da Rodžer ima najjaču harizmu“, rekao je Švarcman, prenosi „ESPN“.

Rodžer je ima skor od četiri pobede u isto toliko mečeva protiv Argentinca, ali ni po jednom parametru u ovom momentu u vremenu nije blizu Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter