0
Evropske lige

Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije pred mec sa Litvanija Lithuania Liga Nacija Head coach Mladen Krstajic (L) and Aleksandar Kolarov Stara Pazova, 03.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI KAPITEN SRBIJE BLIZU NOVOG POSLA: Kolarov sa legendom kod vlasnika Sitija, sprema se veliki projekat

Objavljeno: 07.08.22 u 10:25

U narednim godinama, mogao bi da ‘nikne’ još jedan supertim.

Aleksandar Kolarov, bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, nedavno je okačio kopačke o klin, a iako su mnog mislili da će kao brojne kolege krenuti u menadžerske vode, on se ipak okrenuo trenerskom poslu. Bilo je spekulacija da bi mogao da ostane kao asistent Simeoneu Inzagiju u Interu, ali će ipak početi na Siciliji. Mediji u Italiji pišu da će Kolarov biti pomoćnik u Palermu, klubu koji je kupila grupacija koja stoji iza Mančester sitija.

Za Palermom su teški dani, pošto je klub bio u bankrotu posle mandata pokojnog vlasnika Zamparinija, a sada su sa svežim uplivom novca iz Emirata na novom početku.

Sada se očekuje da za novog trenera bude promovisan legendarni igrač Rome Danijele de Rosi, koji je radio u reprezentaciji nakon penzionisanja, koji je pozvao Aleksandra Kolarova sa kojim je igrao u Rimu, da sarađuju. Njih dvojica su već bila u Engleskoj na razgovoru sa prvim ljudima Mančester sitija, potvrdivši strategiju za povratak Palerma na noge u što skorijoj budućnosti.

Podsetimo, ovog leta je na Siciliju već stigao jedan Srbin, pošto je opremu kluba zadužio Mladen Devetak, koji je prešao iz Vojvodine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter